Sähköasemaurakoinnit ammattitaidolla – aina
luotettavasti ja ajallaan
toteutettuna

Sähkölandia Oy on sähköasemiin erikoistunut urakointiyhtiö, joka toteuttaa vaativimmatkin sähköasemaurakoinnit vankalla ammattitaidolla – asiakkaan vaatimusten mukaisesti ja 100 % toimitusvarmuudella.

Meiltä saat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, oli kyse sitten sähköaseman suunnittelusta, saneerauksesta tai uuden sähköaseman rakentamisesta. Toteutamme sähköasemaurakoinnit pääurakoitsijana avaimet käteen -periaatteella, aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon asti. Toimintamme ulottuu kaikkialle Suomeen!

Toimiva sähkönjakelu vaatii ammattitaitoisesti suunnitellun
ja toteutetun sähköaseman – meiltä saat kaikki sähköasemaurakointiin ja -saneeraukseen liittyvät palvelut.

Sähköasemapalvelut verkkoyhtiöille

Toimiva sähkönjakelu vaatii ammattitaitoisesti suunnitellun
ja toteutetun sähköaseman. Meiltä saa kaikki sähköasemapalvelut verkkoyhtiöiden tarpeisiin – suunnittelemme ja toteutamme niin uusia sähköasemia kuin saneeraamme ja laajennamme olemassa olevia.

Sähköasemapalvelut teollisuudelle ja voimalaitoksille

Teollisuuden sähköasemilta sekä voimalaitoksilta edellytetään sähkönjakelun toimintavarmuutta tehokkaan ja häiriöttömän tuotannon varmistamiseksi. Toteutamme teollisuuden sähköasemaurakoinnit avaimet käteen -periaatteella, aina räätälöidysti, asiakkaan tarpeet huomioiden.

Laatu, työturvallisuus
ja vastuullisuus

Olemme laatutunnustuksella palkittu yritys – urakointikohteemme toteutamme aina laadukkaasti ja aikataulussa. Laatutunnustus on merkki siitä, että yrityksemme toiminta on turvallista, vastuullista, ammattitaitoista ja luotettavaa. Olemme toimittajariippumaton urakoitsija, joten voimme vapaasti valita jokaiseen kohteeseen parhaiten sopivat komponentit.

Panostamme työturvallisuuteen yhdessä asiakkaidemme kanssa ja tinkimättömänä tavoitteenamme on varmistaa urakoiden toteutuminen ilman tapaturmia.

Toimimme vastuullisesti huomioimalla myös ympäristöasiat toiminnassamme – toimitilojemme energiaratkaisut, uusiutuvan sähköenergian käyttäminen, kierrätys ja monet muut arkipäiväiset tekomme ovat osaltaan tukemassa ympäristömme kuormituksen keventämistä.

Esimerkkejä asiakkaistamme

Verkostomessut 25.-26.1.2023

Verkostomessut 25.-26.1.2023

Olemme mukana VERKOSTO messuilla Tampereella 25.-26.1.2023. Toivottavasti pääset poikkeamaan osastollemme A713. Tervetuloa!

Sähkölandia on toimittanut Katternön 110/20 kV sähköaseman.

Sähkölandia on toimittanut Katternön 110/20 kV sähköaseman.

Herrfors Nät-Verkko Oy Ab saneerautti Pedersöressä sijaitsevan Katternön 110/20 kV sähköaseman. Hankinta käsitti 110 kV:n kytkinaseman toteutussuunnittelun, hankinnat, rakentamisen ja…

Sähkölandian uudistuneet kotisivut.

Sähkölandian uudistuneet kotisivut.

Sähkölandia Oy on uudistanut kotisivunsa. Olemme saaneet päätökseen projektimme, jossa uudistimme kotisivumme kokonaisuudessaan. Uusi sivusto on edeltäjäänsä selkeämpi, visuaalinen ilme…