Sähköasemat
verkkoyhtiöille

Toimitusvarma ja turvallinen sähköverkko vaatii ammattitaitoisesti suunnitellun ja toteutetun sähköaseman. Meiltä saat kaikki sähköasemarakentamisen palvelut saman katon alta: suunnittelun, projektin johtamisen, asennukset, laitekonfiguroinnin, koestuksen ja käyttöönoton. Hoidamme kaikki sähköasemarakentamisen osa-alueet avaimet käteen -periaatteella, käyttäen omia työntekijöitä suunnittelusta toteutukseen.

Haastavatkin sähköasemaurakoinnit
aikatauluja noudattaen

Meillä on vahva kokemus haastavistakin sähköasemasaneerauksista, jotka toteutetaan monivaiheisina, osia purkaen sekä samalla uutta rakentaen, asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Haastavissa saneerauksissa aikataulu on tiukka ja kytkentätilanne muuttuu alati, meidän kokonaisvaltainen projektinhallinta luo jatkuvaa tilannekuvaa ja ennakoi tulevaisuuteen, jolloin asiakas voi olla varma työvaiheiden turvallisuudesta ja kokonaisuuden hallinnasta.

SÄHKÖASEMASUUNNITTELU

Meiltä löytyy kaikki sähköasemasuunnitteluun tarvittava osaaminen omasta takaa. Vankan kokemuksemme myötä valttejamme ovat mm. piirrustusten oikeellisuus, laadukas loppudokumentointi, kattava kokemus haastavistakin saneerauksista sekä vanhan ja uuden laitekannan ymmärrys. Meiltä saat mm. layout ja ensiösuunnittelun, toisio- ja suojaussuunnittelun, automaatio- ja signaalisuunnittelun, LVIS suunnittelun, tasasähkösuunnittelun, maanrakennus-, perustus- ja teräsrakennesuunnittelun sekä kattavan loppudokumentoinnin ja käyttö- ja huolto-ohjeet.

PROJEKTIJOHTO

Meillä on 100 % toimitusvarmuus – huolehdimme aina, että projektimme pysyvät aikatauluissa. Näin pystymme toteuttamaan urakan kustannustehokkaasti aina suunnittelusta ja dokumentoinnista käyttöönottotarkastukseen asti. Toimintamme on avointa ja aina asiakasta huomioivaa.

ASENNUS

Toteutamme sähköasemien asennustyöt vuosien ammattitaidolla, taaten sähkönjakelujärjestelmien luotettavan toimivuuden. Käytössämme ovat nykyaikaiset asennustyökalut sekä koulutettu henkilöstö.

KÄYTTÖÖNOTTO JA KOESTAMINEN

Ennen sähköaseman käyttöönottoa, testaamme aina sähköaseman toimivuuden. Tarkistamme, konfiguroimme ja koestamme sähköaseman jakelujärjestelmän, suojaukset ja kommunikaation. Käyttöönottovaiheessa varmistamme, että luovutettava järjestelmä ja sen dokumentaation vastaavat toisiaan.

Tarvitsetko osaavaa sähköasemaurakoitsijaa?

Oli kyse sitten vanhan sähköaseman täysvaltaisesta saneerauksesta, laajentamisesta tai  uuden rakentamisesta – autamme kaikissa sähköasemiin liittyvissä hankkeissa. Toteutamme myös toisiouusinnat, keskijännitekojeiston saneeraukset, relesaneeraukset, maasulkuvirran ja loistehon kompensoinnit.