Vastuullista sähköasemaurakointia

Sähkölandia Oy on vuonna 2013 perustettu, Lempäälässä sijaitseva, mutta valtakunnallisesti toimiva sähköasemaurakoinnin palveluyritys. Asiakkaitamme ovat sähkönjakelu-, teollisuus- ja energiantuotantoyritykset ympäri Suomen.

Yrityksemme on kasvanut nopeasti muutaman henkilön aliurakointiyrityksestä noin 40 henkilön tunnetuksi valtakunnalliseksi toimijaksi. Olemme toimittaneet jo yli 100 sähköasemaprojektia historiamme aikana ja kaikki 100% toimitusvarmuudella. Oma suunnittelu-, projektinjohto-, asennus- sekä käyttöönotto- ja koestusosaamisemme minimoivat turhat rajapinnat ja tekevät projekteistamme sujuvia ja laadukkaita. Kattava osaamisemme vähentää asiakkaan oman projektijohdon ajankäyttöä urakan eri vaiheissa.

Liikevaihtomme oli vuonna 2023 hieman alle 14 M€ ja tavoittelemme liiketoimintamme vahvaa kasvua myös tulevina vuosina.

Palveluitamme ovat mm.

  • Sähköasemaurakat KVR-/pääurakoitsijana
  • Sähköasemasaneeraukset
  • Maasulkuvirran ja loistehon kompensointiratkaisut
  • Teollisuuden sähköasemapalvelut
  • Asiantuntijapalvelut
  • Suunnittelupalvelut
  • Asennuspalvelut
  • Kunnossapitopalvelut

Toimintamme vastuullisuus

Vastuullisuus on keskeisenä osana kaikessa yrityksemme toiminnassa ja jokainen työntekijämme osaltaan varmistaa vastuullisten toimintaperiaatteiden toteutumisen.
Kiinnitämme valinnoissamme huomiota mahdollisiin ympäristövaikutuksiin, ja suosimme
energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Arvioimme työmaillamme ympäristöriskit ja teemme työympäristösuunnitelman sen pohjalta.

Emme hyväksy korruptiota sen missään muodossa, emmekä osallistu toimintaan, joka ei ole kilpailulainsäädännön mukaista tai muuten on eettisesti arveluttavaa. Emme hyväksy työpaikoillamme syrjintää tai häirintää, vaan puutumme siihen välittömästi. Jokaista
työnhakijaamme ja työntekijäämme kohdellaan tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti.

Haluamme tukea nuoria ja opiskelijoita työelämän alkuun. Työskentelemme useiden oppilaitosten kanssa tiiviisti ja tarjoamme harjoittelupaikkoja,oppisopimuksia ja työssäoppimista alasta kiinnostuneille opiskelijoille.

Esimerkkejä asiakkaistamme

Haluatko tietää lisää yrityksemme toiminnasta tai toteuttamistamme projekteista. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!