Sähköasemat teollisuudelle
ja voimalaitoksille

Teollisuuden sähköasemilla sähkökatkot voivat aiheuttaa merkittävää taloudellista haittaa.
Vahvan osaamisemme myötä voimme varmistaa teollisuuden sähkönjakelun käyttövarmuuden. Toteutamme teollisuuden ja voimalaitosten sähköasemaurakoinnit aina loppuasiakkaan vaatimukset ja tuotannon määrittämät aikataulut huomioon ottaen. Palveluumme kuuluvat kaikki projektipalvelut aina suunnittelusta toteutukseen sekä koestukseen ja käyttöönottopalveluun, unohtamatta laadukasta urakan loppudokumentaatiota.

Toimimme koko Suomessa – sovitaan tapaaminen ja käydään läpi sähköasemaurakointitarpeenne.

Sähköasemaurakoinnin osaamista
kaikilta osa-alueilta

Olemme omavarainen sähköasemaurakoinnin palveluyritys, jolta löytyy oman talon sisältä osaaminen sähköasemien ja kytkinlaitosten joka osa-alueelle. Näin pystymme takaamaan erinomaisen työnlaadun ja aikatauluissa pysymisen. Meillä on talossa rakennuspuolen tietämystä, suojausasiantuntemusta, osaavat toteutuksen tiimit sekä kojeiden kaasutus -sertifikaatit.

Sähköasemasuunnittelu

Meiltä löytyy kaikki sähköasemasuunnitteluun tarvittava osaaminen omasta takaa. Vankan kokemuksemme myötä valttejamme ovat mm. piirrustusten oikeellisuus, laadukas loppudokumentointi, kattava kokemus haastavistakin saneerauksista sekä vanhan ja uuden laitekannan ymmärrys. Meiltä saat mm. layout ja ensiösuunnittelun, toisio- ja suojaussuunnittelun, automaatio- ja signaalisuunnittelun, LVIS suunnittelun, tasasähkösuunnittelun, maanrakennus-, perustus- ja teräsrakennesuunnittelu sekä kattavan loppudokumentoinnin ja käyttö- ja huolto-ohjeet.

Projektijohto

Meillä on 100 % toimitusvarmuus – huolehdimme aina, että projektimme pysyvät aikatauluissa. Näin pystymme toteuttamaan urakan kustannustehokkaasti aina suunnittelusta ja dokumentoinnista käyttöönottotarkastukseen asti. Toimintamme on avointa ja aina asiakasta huomioivaa.

Asennus

Toteutamme sähköasemien asennustyöt vuosien ammattitaidolla, taaten sähkönjakelujärjestelmien luotettavan toimivuuden. Käytössämme ovat nykyaikaiset asennustyökalut sekä koulutettu henkilöstö.

Käyttöönotto ja koestaminen

Ennen sähköaseman käyttöönottoa, testaamme aina sähköaseman toimivuuden. Tarkistamme, konfiguroimme ja koestamme aina sähköaseman jakelujärjestelmän, suojaukset ja kommunikaation. Käyttöönottovaiheessa varmistamme, että luovutettava järjestelmä ja sen dokumentaation vastaavat toisiaan.

Teollisuuden sähköasemaurakoinnit
vuosien kokemuksella

Tarvitset tekijää sitten vanhan sähköaseman saneeraukseen tai uuden rakentamiseen, me toteutamme molemmat. Ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle katsomaan millainen ratkaisu sopisi teille parhaiten.